Det er nok ikke nogen hemmelighed, at det koster noget at gå til moto racing. Det kan godt siges at være en dyr sport, og derfor er det nok heller ikke lige alle mennesker, der har råd til at dyrke den. Men heldigvis er det heller ikke alle, der har lyst til at dyrke lige netop denne sport. Man må sige, at hvis man virkelig vil dyrke moto racing, så skal man også nok kunne finde råd til det. Og ellers er der jo rig mulighed for, at man kan tage et ekstra job eller finde en anden måde at tjene nogle flere penge på.

Det kræver meget udstyr, men man behøver ikke have det hele for at komme i gang. I rigtig mange klubber kan man være så heldig, at man kan låne sig til det meste. I hvert fald de første par gange, og så kan man senere leje det, hvis ikke man selv vil købe udstyr. Men der er dog ikke noget bedre, end hvis man selv har det udstyr, man skal bruge.

Køb lidt ad gangen

Det kan anbefales, at man køber lidt udstyr til moto racing ad gangen. Så behøver man nemlig ikke bruge så mange penge her og nu, og så kan man blot købe noget, hver gang man har råd til det. Så kan man enten låne eller leje det, man endnu ikke har. I dagens Danmark er der også mange gode muligheder for, at man kan købe udstyret brugt. Noget af det er endda ikke brugt ret meget, så det kan føles næsten som nyt. Det er naturligvis fedest, når det hele er helt nyt, men at købe det brugt kan være en god måde at komme i gang på. Så har man i hvert fald alt det, man skal bruge, indtil man køber noget, der er mere nyt.